Thumbnail thema Zorgfundament

Zorgfundament

Is jouw zorgorganisatie klaar voor de toekomst? Ons team van specialisten staat klaar om de weg naar vernieuwing te verkennen. Samen bouwen we aan een betere toekomst van zorg. Waarin efficiëntie, zorgkwaliteit en tevredenheid hand in hand gaan. Dé ideale start! 

Thumbnail concept zorgconsultancy-1

Werken met de smartphone

De zorgzame schakel voor een succesvolle digitale overgang! De basis voor een succesvolle implementatie van zorgtechnologie ligt in training en adoptie van de zorgverleners. Wij zijn er om zorgverleners blijvend te ondersteunen bij elke stap van hun digitale reis. 

Thumbnail thema Bewegingsvrijheid 1

Bewegingsvrijheid

Leven met bewegingsvrijheid is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Voor bewoners met dementie ligt dit vaak anders. Zij wonen dikwijls op een gesloten afdeling om hun veiligheid te waarborgen. Wij sluiten geen deuren, maar zetten deze juist open!

Thumbnail thema slimme toegang

Slimme toegang

Met persoonlijke toegangsverlening hebben bewoners controle over hun eigen voordeur met hun vertrouwde alarmzender. En met eenvoudige toegang via de smartphone tot de juiste ruimtes kunnen zorgverleners zich overal voortbewegen zonder sleutels! 

Thumbnail thema Slimme nachtzorg

Slimme nachtzorg

Door het slim inzetten van ondersteunende technologieën ontstaat er meer rust in de nacht voor bewoners en werken nachtzorgteams meer vraaggestuurd en efficiënter. Ontdek hoe wij jouw nachtzorgteam ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige en zorgvuldige nachtzorg.

Thumbnail concept data in de zorg

Data voor betere zorg

Dé digitale gids voor de juiste keuze, de juiste inzet en het juiste gebruik. Bij het realiseren van kwalitatieve zorg in de toekomst is het van cruciaal belang om efficiënter te werken, te innoveren en nieuwe inzichten te verkrijgen. Wij maken ongeplande zorg zichtbaar met jouw data!