Header vss website zorg zonder zorgen 1581 x 469

De zorgmarkt verandert in sneltreinvaart en dat stelt eisen aan zorgorganisaties en aan hun serviceniveau. Traditionele zorgoplossingen voldoen niet meer aan de eisen van vandaag. De overheid wil toe naar meer transparantie en men moet langer zelfstandig blijven wonen. Een duidelijke scheiding tussen wonen en zorg. Middels slimme inzet van ICT wordt toegevoegde waarde geboden aan een zorgorganisatie: vernieuwende zorgtechnologie biedt diverse functies aan op één apparaat zoals beeld, alarm en telefoon. Dit betekent meer flexibiliteit, grotere efficiëntie en vooral minder kosten.

Hoe kan zorgpersoneel van een instelling zo efficiënt mogelijk werken en meer zorg leveren met minder handen? 

Hoe maak je ongeplande zorg zichtbaar én planbaar? Dat is onze voortdurende doelstelling bij de ontwikkeling en samenstelling van onze zorgtechnologie. Door het gebruik van smartphones, tablets, slimme sensoren, plaatsbepaling, draadloze alarmering, toegangscontrole en data kunnen werkprocessen zo efficiënt mogelijk worden geregeld en kan de gebruiker zo lang mogelijk de regie over zijn of haar eigen leven behouden. De door ons gerealiseerde oplossingen zijn toonaangevend binnen de Nederlandse gezondheidszorg en worden dagelijks doorontwikkeld door onze eigen developers.

Al sinds 1984 werkt VSS iedere dag met gedrevenheid en deskundigheid aan de beste oplossingen voor zorgorganisaties. VSS kent de zorgsector als geen ander en is bijna 40 jaar betrouwbaar partner van vele zorgorganisaties, zowel intramuraal als extramuraal. Vanuit deze ruime ervaring kan VSS, indien gewenst, alles uit handen nemen en het traject begeleiden. Onze oplossingen worden bovendien door VSS zelf ontwikkeld en in de eigen fabriek geproduceerd. Daarbij staan onze servicetechnici van de servicedienst 24/7 in heel Nederland voor u klaar.  

We zijn het dagelijks aanspreekpunt en gids/regisseur voor uw technische oplossingen nu en richting de toekomst. Graag nemen wij hierin de regie in de keten. U focust op de zorg, wij op de techniek! Wij richten ons op het levensgeluk van uw bewoners en bereiken dit door de zorgverleners de middelen en informatie te geven, waardoor zij optimale zorg en ondersteuning kunnen leveren. Ondersteunende data samenbrengen op de behoefte van de medewerker, cliënt én zorgorganisatie. Dit op een zo gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier.

Wij geloven dat ieder individu de juiste zorg verdient op het juiste moment. Om dit te realiseren moet een zorgverlener de juiste informatie, op het juiste tijdstip via de juiste middelen ontvangen. Onze passie is de ontwikkeling, productie, levering, het inbedrijfstellen en onderhouden van intelligente zorgtechnologie in heel Nederland. Dit doen we vanuit onze locaties in Zwijndrecht en Almelo.  

Dat is Verkerk Service Systemen!