De zorgmarkt verandert in sneltreinvaart en dat stelt eisen aan zorgorganisaties en aan hun serviceniveau. Traditionele zorgoplossingen voldoen niet meer aan de eisen van vandaag. De overheid wil toe naar meer transparantie en men moet langer zelfstandig blijven wonen.

Wonen en zorg
Een duidelijke scheiding tussen wonen en zorg. Middels slimme inzet van ICT wordt toegevoegde waarde geboden aan een zorgorganisatie: vernieuwende zorgtechnologie biedt diverse functies aan op één apparaat zoals beeld, alarm en telefoon. Dit betekent meer flexibiliteit, grotere efficiëntie en vooral minder kosten.

Zorgpersoneel ondersteunen
Hoe kan zorgpersoneel van een instelling zo efficiënt mogelijk werken en meer zorg leveren met minder handen? Dat is onze voortdurende doelstelling bij de ontwikkeling en samenstelling van onze zorgtechnologie.

Zorgtechnologie als hulpmiddel
Zorgtechnologie dient bij te dragen aan het optimaliseren van de zorgprocessen van zorgorganisaties. Door het gebruik van smartphones, tablets, slimme sensoren (multi sensoring) voor gebruikers en medewerkers kunnen werkprocessen strakker worden geregeld (efficiëntere inzet van personeel) en kan de gebruiker zo lang mogelijk de regie over zijn of haar eigen leven behouden. 

Stap voor stap naar efficiency
Optimalisatie van dag- en nachtzorgindeling, prioritering van alarmering en signaleringoproepen middels centralisatie, het efficiënt combineren van geplande en ongeplande zorgactiviteiten en koppeling met een ECD. Voor het maken van de juiste keuzes is altijd een goede voorbereiding nodig. Waar sta ik als zorgorganisatie over een aantal jaar? Hoe zien mijn zorgprocessen eruit? Werk ik alleen intra- of ook extramuraal? En welke vorm van communicatie en alarmering heb ik daarbij nodig? Welk business model ga ik met mijn zorgorganisatie hanteren?

Kortom, vele vragen waarbij Verkerk Service Systemen kan helpen om te komen tot de gewenste oplossing. Stap voor stap naar een veilig, integraal, open zorgplatform waar de gekozen vormen van zorgtechnologie aan gekoppeld zijn. 

Verkerk Service Systemen
Al sinds 1984 werkt VSS iedere dag met gedrevenheid en deskundigheid aan de beste oplossingen voor zorgorganisaties. VSS kent de zorgsector als geen ander en is meer dan 35 jaar betrouwbaar partner van vele organisaties, zowel intramuraal als extramuraal. Vanuit deze ruime ervaring kan VSS, indien gewenst, alles uit handen nemen en het traject begeleiden. De producten worden bovendien door VSS zelf ontwikkeld en in de eigen fabriek geproduceerd. VSS gebruikt de beste technieken en werkt alleen met kwalitatief hoogstaande materialen. Daarbij staan de servicetechnici van de servicedienst 24/7 in heel Nederland voor u klaar.

Onze filosofie? Zorg op afstand waar het kan, fysieke zorg op maat waar het nodig is!