Nieuwsbericht Afstuderen augustus 2023 (392 x 299 px) (1232 x 400 px) (297 x 210 mm) (1232 x 400 px)

Jouw toekomst in zorgtechnologie
Wij geloven we in de kracht van vernieuwing en de impact die zorgtechnologie heeft op het verbeteren van de gezondheidszorg. Als vooraanstaande leverancier en implemantatiepartner van geavanceerde zorgtechnologieën bieden wij jou de unieke kans om je stage of afstudeertraject vorm te geven! Ontdek hoe je je passie voor technologie kunt combineren met de zorgsector en daarmee een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de levens van velen.

Ontdek jouw mogelijkheden
Wij begrijpen als geen ander dat stage lopen of afstuderen niet alleen draait om het opdoen van ervaring, maar ook om het ontwikkelen van jouw talenten en vaardigheden. Daarom bieden we een breed scala aan stage- en afstudeerplaatsen voor zowel MBO- als HBO-studenten. Of je nu geïnteresseerd bent in softwareontwikkeling, productontwerp, technische ondersteuning of projectmanagement, wij hebben de juiste mogelijkheid voor jou. 

Dompel jezelf onder in zorgtechnologie
Stel je voor dat je deel uitmaakt van een team dat verniewende oplossingen ontwikkelt die de zorgervaring van cliënten en zorgverleners transformeren. Als stagiair of afstudeerder bij Verkerk Service Systemen krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met cutting-edge zorgtechnologieën. Leer hoe je slimme systemen ontwerpt die de efficiëntie verbeteren, diagnostiek versnellen en de algehele zorgkwaliteit verhogen! 

Benieuwd hoe Ilse haar afstuderen bij ons heeft beleefd? Lees haar verhaal! 

Benieuwd naar jouw werkplek tijdens je stage? Vlieg mee door ons pand in Zwijndrecht: Leer en groei
Onze stage- en afstudeerprogramma's zijn ontworpen om jouw leerproces te versnellen en je klaar te stomen voor een succesvolle carrière in zowel de technologie- als de zorgsector. Je zult samenwerken met ervaren professionals die graag hun kennis en expertise met jou delen die je de rest van je loopbaan bij zal blijven. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen, workshops en seminars die je vaardigheden verder zullen aanscherpen.

Impactvol werk
Het werken met zorgtechnologie gaat verder dan alleen technische aspecten. Het gaat om het creëren van oplossingen die levens veranderen. Bij Verkerk Service Systemen draag je bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg door technologieën te ontwikkelen die processen stroomlijnen, diagnoses verbeteren en de algehele zorgervaring optimaliseren. Jouw werk zal een directe en blijvende impact hebben op cliënten, zorgprofessionals en de samenleving als geheel.

Samen bouwen aan de toekomst van zorgtechnologie
Kies voor een stage of afstudeertraject bij Verkerk Service Systemen en maak deel uit van een inspirerende reis richting de toekomst van de gezondheidszorg. Ontwikkel jezelf, ontdek je potentieel en lever een waardevolle bijdrage aan de wereld van zorgtechnologie. Samen bouwen we aan een gezondere en technologisch geavanceerde samenleving.

Ben jij klaar om de wereld van zorgtechnologie te betreden? Neem vandaag nog contact op met Wendy van Gameren en ontdek hoe jouw toekomst eruit kan zien! Wendy is bereikbaar via wendy.vangameren@verkerk.com of via 06-30610921.