Werken bij Verkerk Service Systemen

In 2040 verwacht men een personeelstekort in de zorg te hebben van ruim 1 miljoen zorgverleners. Dit tekort kan niet opgelost worden met het werven van personeel. Er is ondersteuning nodig voor zowel de zorgverlener als de bewoner van een zorginstelling vanuit de techniek. Op diverse vlakken kan zorgtechnologie taken verlichten voor de zorg en kan de bewoner zijn of haar vrijheid en zelfstandigheid zoveel mogelijk behouden, ook als dit niet vanzelfsprekend is.

Waarom bij VSS werken?
Verkerk Service Systemen (VSS) telt bijna 100 medewerkers en is onderdeel van Verkerk (in totaal bijna 300 medewerkers). Wij geloven dat ieder individu de juiste zorg verdient op het juiste moment. Om dit te realiseren moet een zorgverlener de juiste informatie, op het juiste tijdstip via de juiste middelen ontvangen. Onze passie is de ontwikkeling, productie, levering, het inbedrijfstellen en onderhouden van intelligente zorgtechnologie in heel Nederland. Hoe kan zorgpersoneel van een instelling zo efficiënt mogelijk werken en meer zorg leveren met minder handen? Dat is onze voortdurende doelstelling bij de ontwikkeling en samenstelling van onze zorgtechnologie.

Door het gebruik van smartphones, tablets, slimme sensoren, plaatsbepaling, draadloze alarmering, toegangscontrole en Power BI kunnen werkprocessen zo efficiënt mogelijk worden geregeld en kan de gebruiker zo lang mogelijk de regie over zijn of haar eigen leven behouden. De door ons gerealiseerde oplossingen zijn toonaangevend binnen de Nederlandse gezondheidszorg en worden dagelijks doorontwikkeld. Dit doen we vanuit onze kantoren in Zwijndrecht en Almelo. 

Daar hebben wij jou bij nodig! Bedenk, ontwerp en bouw jij samen met collega’s mee aan de zorg van de toekomst? Bekijk onze vacatures en word een Verkerker! 

Speel een rol van betekenis
- Waardering voor jouw visie, inbreng en inzet
- Bedenk, ontwerp en bouw mee aan de nieuwste zorgtechnologie
- Word onderdeel van een organisatie met meer dan 100 jaar ervaring en 40 jaar kennis van zorgtechnologie
- Werk bij een organisatie die nadenkt over onze toekomst
- Sluit je aan bij diverse werkgroepen, zoals: o.a. Green Ambassadors
- Als onderdeel van VINCI Energies ben je automatisch lid van een prachtig netwerk 

Persoonlijke ontwikkeling
- Scholing en studie via de VINCI Energies Academy
- Toegang tot 100+ online trainingen via GoodHabitz

Vrijheid en flexibiliteit
- Flexibele uren
- Hybride werken: thuis of in ons gloednieuwe kantoor
- 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per kalenderjaar (fulltime)

Gezondheid
- Korting sportschoolabonnement
- Iedere week vers fruit op kantoor
- Sportieve activiteiten
- Sociale activiteiten

Vragen? 
Onze expert Wendy van Gameren beantwoordt ze graag: wendy.vangameren@verkerk.com of 06-30610921.

Benieuwd naar jouw nieuwe thuisbasis? Vlieg mee door ons pand in Zwijndrecht: