24 uur per dag en 7 dagen in de week is de Servicedienst van de Verkerk Groep beschikbaar om eventuele problemen het hoofd te bieden. 

Vragen en melden van storingen tijdens werkuren
Tijdens werkdagen is vanaf 07:45 uur tot en met 16:30 uur onze Helpdesk ingericht voor vragen en het melden van storingen.

Melden van urgente storingen na 16:30 uur
Buiten kantoortijden is onze Storingsdienst (alleen voor urgente storingen) beschikbaar. De Storingsdienst is niet ingericht op het antwoorden of verwerken van niet-urgente vragen.  

Service en onderhoud 
Regelmatig onderhoud aan een verpleegroepsysteem of installatie leidt vanzelfsprekend tot het verlengen van de levensduur waarbij de exploitatiekosten zo laag mogelijk blijven. Echter door allerlei oorzaken kunnen er soms problemen optreden. De Servicedienst Verkerk Groep staat op die momenten graag ter beschikking.

Bereikbaarheid
Serviceverlening aan onze klanten staat hoog in het vaandel bij de Verkerk Groep. Op het moment dat er een probleem optreedt in een installatie moet daar adequaat op gereageerd worden en moet het probleem zo snel mogelijk worden opgelost. Dat eisen onze klanten en daar geven wij graag gehoor aan. Onze specialisten staan altijd voor u klaar! 

Onze Helpdesk en Storingsdienst zijn 24 uur per dag bereikbaar via  telefoonnummer: +31 (0)78 6107800