Header vss website service 1581 x 466

24 uur per dag en 7 dagen in de week is de Servicedienst van Verkerk Service Systemen beschikbaar om eventuele verstoringen het hoofd te bieden. 

Vragen en melden van storingen tijdens werkuren
Tijdens werkdagen is vanaf 07:45 uur tot en met 16:30 uur onze Servicedesk ingericht voor vragen en het melden van storingen.

Melden van urgente storingen na 16:30 uur
Buiten kantoortijden is onze Storingsdienst (alleen voor urgente storingen) beschikbaar. De Storingsdienst is niet ingericht op het antwoorden of verwerken van niet-urgente vragen.  

Service en onderhoud 
Regelmatig onderhoud aan een verpleegroepsysteem of installatie leidt vanzelfsprekend tot het verlengen van de levensduur waarbij de exploitatiekosten zo laag mogelijk blijven. Echter door allerlei oorzaken kunnen er soms problemen optreden. De Servicedienst van Verkerk staat op die momenten graag ter beschikking. 

 

Bereikbaarheid
Serviceverlening aan onze klanten staat hoog in het vaandel bij Verkerk. Op het moment dat er een verstoring optreedt reageren we daar adequaat op en lossen we het probleem zo snel mogelijk worden op. Zo garanderen wij een veilige woon- en werkomgeving. Onze specialisten staan altijd voor u klaar! 

Onze Servicedesk en Storingsdienst zijn 24 uur per dag bereikbaar via  telefoonnummer: +31 (0)78 6107800