24 uur per dag en 7 dagen in de week is de Servicedienst van Verkerk Service Systemen beschikbaar om eventuele verstoringen het hoofd te bieden. 

Vragen en melden van storingen tijdens werkuren
Tijdens werkdagen is vanaf 07:45 uur tot en met 16:30 uur onze Servicedesk ingericht voor vragen en het melden van storingen.

Melden van urgente storingen na 16:30 uur
Buiten kantoortijden is onze Storingsdienst (alleen voor urgente storingen) beschikbaar. De Storingsdienst is niet ingericht op het antwoorden of verwerken van niet-urgente vragen.  

Service en onderhoud 
Regelmatig onderhoud aan een verpleegroepsysteem of installatie leidt vanzelfsprekend tot het verlengen van de levensduur waarbij de exploitatiekosten zo laag mogelijk blijven. Echter door allerlei oorzaken kunnen er soms problemen optreden. De Servicedienst van Verkerk staat op die momenten graag ter beschikking.

Bereikbaarheid
Serviceverlening aan onze klanten staat hoog in het vaandel bij Verkerk. Op het moment dat er een verstoring optreedt reageren we daar adequaat op en lossen we het probleem zo snel mogelijk worden op. Zo garanderen wij een veilige woon- en werkomgeving. Onze specialisten staan altijd voor u klaar! 

Onze Servicedesk en Storingsdienst zijn 24 uur per dag bereikbaar via  telefoonnummer: +31 (0)78 6107800

24/7 servicedienst tijdens corona (COVID-19) pandemie 
Onze serviceverlening op locatie heeft de afgelopen 2,5 jaar vanwege het corona COVID-19 onder strikte richtlijnen plaatsgevonden. Dit om de veiligheid van uw medewerkers, clienten en bewoners en onze medewerkers te kunnen waarborgen. Met ingang van 01 augustus 2022 is besloten om de richtlijnen voor service op locatie te versoepelen.

Alle verzoeken omtrent serviceverlening op locatie vinden plaats zoals we voorheen gewend waren, tenzij er corona besmettingen zijn op locatie waar de werkzaamheden plaats moeten vinden. Wanneer bewoners of clienten besmet zijn op locatie zal er in gezamenlijkheid per situatie worden bekeken welke risico's er zijn en hoe deze beheerst kunnen worden, alvorens de werkzaamheden op locatie worden uitgevoerd. Dit om de veiligheid van uw bewoners, zorgverleners/ personeel en onze technici te borgen. 

Onze actuele richtlijnen voor serviceverlening op locatie zijn als volgt:

  • Medewerkers van Verkerk Service Systemen zijn vrij van iedere vorm van corona klachten/ symptomen
  • De te bezoeken locatie is vrij van corona of in gezamenlijkheid is op voorhand besloten welke werkzaamheden uitgevoerd worden

Vanzelfsprekend proberen wij op ieder verzoek van serviceverlening op locatie te acteren. In de afgelopen 2,5 jaar is gebleken dat veel verzoeken, vanwege aanpassingen op de servicedesk en ontwikkelingen in technologie, ook op afstand uitgevoerd kunnen worden. Hiermee verkorten wij de responstijd van het verzoek en kunnen wij onze technici effectiever inzetten. Zo bent u sneller geholpen en ervaart uw locatie minder overlast of hinder, vanwege deze voordelen zullen wij service op afstand vaker inzetten wanneer dit mogelijk is.  (zie tevens onze algemene richtlijnen vanuit Verkerk Service Systemen)