header-vss-website-zorgconsultancy-1581-x-469-1

De basis voor een succesvolle implementatie van zorgtechnologie ligt in training en adoptie van de zorgverleners. Ons doel is om de zorgverlening te optimaliseren door zorgverleners te ondersteunen bij de succesvolle implementatie en het volledige gebruik van moderne technologie.

De menselijke maat van zorgverlening
Binnen het thema Werken met de smartphone verbinden we de menselijke maat van zorgverlening met de kracht van zorgtechnologie. Onze oplossing draait om het gebruik van smartphones als een centraal en onmisbaar hulpmiddel. Hierdoor hebben zorgverleners directe toegang tot een breed scala aan applicaties die hen ondersteunen bij hun waardevolle werk.

Training en adoptie als fundament
Wij begrijpen dat de overgang naar digitale zorgomgevingen training en adoptie vereist. We leggen de basis voor succes door uitgebreide trainingen te bieden, zodat zorgverleners vol vertrouwen gebruik maken van hun smartphones als essentieel verlengstuk. Adoptie staat centraal in ons proces en we ondersteunen zorgorganisaties bij elke stap van de implementatie. We leiden diverse technologieambassadeurs binnen een zorgorganisatie op als key-user. Zij zijn de ambassadeurs van het nieuwe werken en helpen mee als schakel tussen de technologie en acceptatie en adoptie hiervan.

Ondersteuning voor zorgverleners
Wij zijn er om zorgverleners te ondersteunen bij elke stap van hun digitale reis. We bieden voortdurende begeleiding en helpen bij het overwinnen van eventuele uitdagingen. Elke zorgorganisatie is uniek. Daarom bieden we ondersteuning op maat. Van uitgebreide training tot gepersonaliseerde begeleiding. We zorgen ervoor dat zorgverleners vertrouwen krijgen in het gebruik van slimme smartphones voor hun dagelijkse taken. Ons toegewijde team van zorgconsultants staat klaar om vragen te beantwoorden en de implementatie soepel te laten verlopen.

Verbindend voor zorgverleners, betrokken bij bewoners
Ons doel vanuit het thema Werken met de smartphone is het creëren van een verbindende en zorgzame ervaring. Met training en adoptie als fundament zijn zorgverleners klaar om de kracht van hun smartphones te benutten en een persoonlijke touch toe te voegen aan elke zorgvraag.

Ontdek hoe ons thema Werken met de smartphone jouw zorgverlening naar een hoger niveau tilt, met training en adoptie als de zorgzame schakel tussen technologie en menselijkheid!