vreedonk-dordrecht-15-

Opdrachtgever

Stichting het Spectrum

Opdracht

Zorgtechnologie op maat

Uitwerking

We leven steeds langer en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Met hulp als dat nodig is. Pas als het echt niet meer kan, verhuizen we naar een verpleeghuis. Deze leefstijl vraagt om een andere zorgbenadering. Het Spectrum speelt daarop in met diverse vastgoedprojecten verspreid over de diverse wijken in Dordrecht.

Een verpleeghuis ombouwen naar een vernieuwde functie zonder de bewoners te verhuizen en tegelijkertijd op hetzelfde terrein hun nieuwe hospice bouwen. Stichting Het Spectrum uit Dordrecht durft het aan voor hun locaties Vreedonk en de Patio.

Hoe ze dat doen?
In het magazine 
FMT Gezondheidszorg vertellen bestuurder Jurjen Sponselee en programmamanager Vastgoed Anton Tielen uitgebreid over het ambitieuze project, waarbij wij beide locaties voorzien van de nieuwste generatie VSS zorgtechnologie: "We werken met leefcirkels op maat voor elke individuele cliënt, met behulp van slimme deuren in het pand. Ieder krijgt zo maximale vrijheid, aangepast naar de eigen mogelijkheden. Ook uit bed vallen wordt in de toekomst direct geregistreerd. Hierdoor verbeteren toezicht en veiligheid."

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van het Spectrum en hoe zij hun zorgdoelen behalen met zorgtechnologie? Lees hier verder! 

Terug naar Langdurige zorg