wissehaege-3

 

Opdrachtgever

Vitalis Woonzorg Groep

Opdracht

Zorgtechnologie op maat

De kunst van gelukkig oud zijn: Hoe heeft Vitalis locatie Wissehaege dit voor elkaar gekregen? 

Projectmanager ICT Mandy Langenhuizen vertelt: "Medio 2021 is gestart met het inzichtelijk krijgen van de wensen en eisen voor een nieuwe zorgalarmering en gedurende dit traject - maar ook tijdens de implementatie - is door alle betrokkenen, waaronder het MT Wissehaege, Directie, Innovatie, de firma’s Kuijpers en Verkerk, collega’s ICT en niet te vergeten de zorgmedewerkers een belangrijke input geleverd om dit tot een goed einde te brengen.

Niet alleen de zorgalarmering is vervangen, maar er is ook een nieuwe manier van werken ontstaan. Het werken met de ‘moderne werkplek’, de mobiele telefoon. Zulke trajecten zijn niet altijd even makkelijk, dus ik ben er dan ook enorm trots op hoe dit opgepakt én begeleid is door eenieder. Het resultaat mag er zijn!

Aansluitend zal de implementatie van de leefcirkels opgepakt worden. Zo zal locatie Wissehaege en al zijn medewerkers gereed zijn om met de meest moderne en geavanceerde middelen toekomstbestendig te zijn en kunnen zorgdragen voor ‘de kunst van gelukkig oud zijn!"

Terug naar Langdurige zorg