thema-veilig-in-de-buurt-groot

Zorgtechnologie buiten de muren van de zorginstelling
In het snel veranderende zorglandschap neemt de wijk een centrale positie in, zowel als doelgroep als in ondersteuning. Bij Verkerk Service Systemen begrijpen we dat de toekomst van de zorg verder reikt dan de muren van de zorginstelling. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van innovatieve zorgtechnologie die naadloos aansluit op de behoeften van de wijk, zodat zorgorganisaties kunnen blijven evolueren en excelleren.

Eén zorgketen, één manier van werken
Wij geloven in een geïntegreerde benadering van zorgtechnologie, waarbij alle ondersteunende technieken onderdeel zijn van één naadloze keten. Dit betekent dat uw organisatie één consistente manier van werken kan handhaven, of het nu gaat om intramurale of extramurale zorg. Medewerkers ervaren geen verschil, wat de adoptie van nieuwe technologieën aanzienlijk vergemakkelijkt.

Zorgcommunicatie in de wijk en de bijbehorende data
Onze zorgtechnologie strekt zich uit tot buiten de muren van de zorginstellingen en kan per bewoner worden uitgebreid naar ons eigen verpleegoproep buiten of externe meldbankdiensten. Dit geeft uw organisatie de regie over de routering en opent de deur naar nieuwe zorgmodellen die door de zorgorganisatie zelf worden beheerd.

Multidisciplinaire transmurale samenwerking
Dankzij onze technologie wordt multidisciplinair transmuraal werken een realiteit voor uw medewerkers. De wijk wordt een naadloos verlengstuk van uw zorgorganisatie, waar samenwerking en communicatie tussen verschillende disciplines en externe partners efficiënt en effectief verlopen.

Verbinden en coördineren van de omgeving door ketenregie
Ketenregie is wat ons betreft van essentieel belang. Het stelt zorgorganisaties in staat om naadloos te verbinden en te coördineren in de wijk. Met onze toepassingen en betrokkenheid kunnen zorginstellingen de regie behouden over de gehele zorgketen, zowel binnen als buiten de instelling. Dit betekent dat zorgprocessen efficiënter en effectiever verlopen, waarbij multidisciplinaire samenwerking in de wijk wordt gefaciliteerd. Ketenregie is de lijm die alle zorgschakels verbindt en zorgt voor een geïntegreerde aanpak van zorg, ongeacht de locatie. Het resultaat is een verbeterde zorgervaring voor cliënten en een hogere kwaliteit van zorg in de wijk.

De toekomst van de wijk in zorgtechnologie
Bij Verkerk Service Systemen streven we naar een toekomst waarin zorgtechnologie niet langer beperkt blijft tot de zorginstellingen, maar zich uitstrekt tot de wijk. Onze oplossingen empoweren uw organisatie om de regie te behouden, innovatieve zorgmodellen te omarmen en uw medewerkers de tools te bieden die ze nodig hebben om excellente zorg te leveren, waar die ook nodig is.

Ontdek vandaag nog hoe Verkerk Service Systemen jouw zorgorganisatie kan helpen om de zorgtechnologie buiten de muren van de zorginstelling te brengen. Veilig in de buurt!