header-thema-slimme-toegang

Wij zijn groot voorstander van persoonlijke toegangsverlening en -controle voor bewoners en zorgverleners. Ons thema Slimme toegang is specifiek ontworpen om gepersonaliseerde toegang mogelijk te maken waardoor bewoners zonder extra device toegang krijgen tot hun eigen woning. Deze innovatieve oplossing wordt volledig geïntegreerd in het VSS zorgplatform, waardoor bewoners en zorgverleners kunnen genieten van een toekomstbestendige, comfortabele woon- en werkomgeving.

Baas over je eigen voordeur
Ons thema Slimme toegang is gericht op het vergroten van het comfort voor bewoners in zorgomgevingen. Met persoonlijke toegangsverlening hebben bewoners hun eigen virtuele sleutel in de vorm van hun vertrouwde alarmzender om gemakkelijk en veilig toegang te krijgen tot hun woning. Zo ervaren ze een gevoel van controle en vertrouwdheid, waardoor de hun woonomgeving steeds meer een echt thuis aanvoelt. Baas over je eigen voordeur. Wie wil dat niet?

Veilige en vertrouwde omgeving
We begrijpen dat het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving essentieel is voor het welzijn van bewoners. We bieden een naadloze integratie met het VSS zorgplatform, waardoor deuren moeiteloos en veilig kunnen worden geopend zonder extra apparaten. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid en welzijn voor zowel bewoners als zorgverleners.

Zorgeloos gemak voor zorgverleners
Slimme toegang
biedt ook voordelen voor zorgverleners. Met eenvoudige toegang via de smartphone tot de juiste ruimtes kunnen zorgverleners zich concentreren op wat het belangrijkst is: hoogwaardige zorg verlenen aan bewoners. Het gestroomlijnde proces verbetert de zorgervaring voor iedereen. De smartphone evolueert daarnaast mee naar een digitale sleutel die vele deuren opent. Onmisbaar voor elke zorgverlener.

Toekomstbestendig comfort
We streven naar een toekomstbestendige zorgomgeving waarin bewoners het comfort en de zorg krijgen die ze verdienen. Slimme toegang tilt de zorgervaring naar een hoger niveau, waarbij bewoners zich gewaardeerd en ondersteund voelen.

Ontdek hoe ons thema Slimme toegang het levensgeluk van bewoners naar een hoger niveau tilt en de smartphone van de zorgverlener een eigen voordeursleutel maakt!