thema-centraliserend-werken-groot

In de snel veranderende wereld van de zorg, staan zorgorganisaties voor immense uitdagingen. Het vinden van gekwalificeerd personeel en het beheersen van kosten zijn slechts enkele van de complexe vraagstukken waar zij dagelijks mee geconfronteerd worden. Maar innovatie in de zorg gaat verder dan alleen technologische vooruitgang; het draait om het heruitvinden van de manier waarop we zorg leveren. Bij Verkerk Service Systemen begrijpen we dat. Daarom introduceren wij "Centraliserend werken" als een revolutionaire benadering voor zorgorganisaties om hun processen te transformeren.

Eén wijk, vele doelgroepen en locaties
Het begint met het herdefiniëren van uw zorgorganisatie als één geïntegreerde wijk, waar alle doelgroepen en locaties samenkomen om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel: het welzijn van uw cliënten. Met onze geavanceerde technologie is het mogelijk om alle oproepen voor zorgvragen, niet-zorgvragen, toegang en verstoringen op één overzichtelijk platform te centraliseren.

Cockpit van informatie en regie
Een krachtige cockpit waarin Verkerk Service Systemen onderdeel van is, biedt niet alleen inzicht in meldingen, maar biedt ook een overzicht van roosters en rollen. Hierdoor kan uw organisatie de regie voeren en triage uitvoeren voor somatische en PG-cliënten. Uw medewerkers op de werkvloer ontvangen alleen relevante informatie op basis van hun rol en verantwoordelijkheden, waardoor verstoringen worden geminimaliseerd en de rust terugkeert.

Triage met menselijk inzicht
Wij begrijpen het belang van menselijk inzicht in de zorg. Daarom behoudt de cockpitomgeving altijd de menselijke factor in de triage. In dergelijke omgevingen kunnen AI’s worden geïmplementeerd maar de resultaten worden nog steeds beoordeeld door een expert. Zo kunnen meldingen op basis van type worden vastgelegd, waardoor er een helder beeld ontstaat van de daadwerkelijke zorgvraag.

Taak- en niveaugerichte organisatie
Met Verkerk Service Systemen kunnen zorgorganisaties taak- en niveaugericht organiseren. Welzijns-, ondersteunende en vrijwilligerstaken worden efficiënt toegewezen op basis van de werkelijke vraag en situatie. Shifts van maximaal vijf uur worden uitgevoerd door centralisten met originele receptiefuncties, wat niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook kostenbesparingen oplevert.

Meer tijd voor menselijke zorg
Met onze technologie verandert uw somatische/PG-omgeving in een wijkomgeving met centraal toezicht en een menselijke interface. Dit leidt niet alleen tot een indrukwekkende vermindering van 15% in alarmen, maar biedt ook de mogelijkheid om het personeel taak- en niveaugericht in te zetten. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor menselijk contact tussen bewoners en medewerkers, wat de zorgervaring aanzienlijk verbetert.

De toekomst van zorg begint vandaag
Met Verkerk Service Systemen kunt u de toekomst van zorginnovatie omarmen, op basis van onze bestaande systemen en oplossingen. Een upgrade met verstrekkende positieve gevolgen voor de zorgorganisatie dus. Wij maken centraliserend werken mogelijk waardoor uw zorgorganisatie efficiënter, effectiever en menselijker wordt. Laten we samenwerken aan een betere zorgwereld voor iedereen! Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden van "Centraliserend werken".