Verkerk Service Systemen Kalorama zorgtechnologie 1

Zorgtechnologie in een gefaseerd stappenplan? Kalorama innoveert met een betrouwbare basis!

In een fijn partnership implementeren we in overzichtelijke fasen zorgtechnologie op de werkvloer. Waarom wij dit een verstandige keuze vinden? Lees mee! 

Ivo de Koning Verkerk Service Systemen 1

BLOG: Betrouwbaarheid als basis om te verbeteren en innoveren!

Wat staat onze gebruikers te wachten dit jaar? Denk aan functioneel advies, ketenverantwoordelijkheid, vernieuwde implementatieprocessen en een dienstenmodel. Ivo de koning neemt ons mee in zijn nieuwjaarsblog! 

Ontwerp zonder titel (5)

VIDEO: 2021 in één minuut

Benieuwd naar onze impact op de gezondheidszorg het afgelopen jaar? We vertellen het je in één minuut!

Kopie van Voorraad

Eindejaarssluiting 2021-2022

In verband met de feestdagen zijn de kantoren van Verkerk Service Systemen in Zwijndrecht en Hoevelaken van 27 december tot en met 2 januari 2021 gesloten. Onze Servicedienst blijft uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar! 

WDTM ketenkeurmerk leverancier personenalarmering 3.0 Verkerk Service Systemen 1

VSS ontvangt WDTM ketenkeurmerk: leverancier personenalarmering 3.0!

“Deze erkenning is een bevestiging van onze visie op zorgverlening. Het stimuleert om samen te werken en gezamenlijke processen te optimaliseren!”

Foto Peter Struijk

Cybersecurity? Het begint bij je eigen organisatie!

Als één van de eerste zorgtechnologie aanbieders met een ISO27001 certificering, is het van belang om onze medewerkers alert te houden en bewust te maken omtrent het beheer en gebruik van data.

Coronavirus 1

Verkerk Service Systemen en Coronavirus COVID-19 maatregelen

BELANGRIJK: Wij informeren u via dit bericht over de maatregelen die zijn én worden genomen om te zorgen voor de continuïteit van uw zorgorganisatie en onze dienstverlening.

Martin Wervenbos 1

Martin Wervenbos met welverdiend pensioen

Op de kop af exact 35 jaar Verkerk waarvan bijna 20 jaar als business unit manager van Verkerk Service Systemen. Afgelopen 7 juli was voor Martin Wervenbos hét perfecte moment aan zijn welverdiende pensioen te beginnen!

Verkerk Service Systemen brand 1-1

Update 12 juli 2021: brand bij Verkerk Service Systemen

12 juli 2021 | Onze bedrijfsvoering en service is gewaarborgd. Het primaire proces van onze klanten blijft voor ons altijd op nummer één staan en is veiligheid en kwaliteit een grote prioriteit.