Coronavirus 1

Verkerk Service Systemen en Coronavirus COVID-19 maatregelen

BELANGRIJK: Wij informeren u via dit bericht over de maatregelen die zijn én worden genomen om te zorgen voor de continuïteit van uw zorgorganisatie en onze dienstverlening.

Martin Wervenbos 1

Martin Wervenbos met welverdiend pensioen

Op de kop af exact 35 jaar Verkerk waarvan bijna 20 jaar als business unit manager van Verkerk Service Systemen. Afgelopen 7 juli was voor Martin Wervenbos hét perfecte moment aan zijn welverdiende pensioen te beginnen!

Verkerk Service Systemen brand 1-1

Update 12 juli 2021: brand bij Verkerk Service Systemen

12 juli 2021 | Onze bedrijfsvoering en service is gewaarborgd. Het primaire proces van onze klanten blijft voor ons altijd op nummer één staan en is veiligheid en kwaliteit een grote prioriteit.

Verkerk Service Systemen brand 1

Verkerk Service Systemen opgeschrikt door brand

Zaterdagavond 3 juli is onze business unit Verkerk Service Systemen opgeschrikt door een brand. De impact van deze brand is vervelend en zal de komende tijd helaas gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Leefcirkels Verkerk Service Systemen

VIDEO: Leefcirkels, staan uw deuren al open?

Leefcirkels zijn niet meer weg te denken. Ze geven vrijheid waar het kan en beperken de risico’s waar het nodig is. Verkerk innoveert al 15 jaar mee en past deze oplossing bij veel zorgorganisaties toe. 

Data driven healthcare Verkerk Service Systemen

VIDEO: Van klinische data naar betere zorg. Maar hoe?

Bent u klaar om data bewust te gaan gebruiken? Met de vergrijzing en personeelstekorten is dit voor de gezondheidszorg een enorme kans. Kijk met ons mee en kom tot nieuwe inzichten!

Thumbnail Hendrik Schollaart Verkerk

BLOG: Mijn doelstelling als Zorgconsultant? Meer geluksmomenten bezorgen!

Ontmoet onze nieuwe collega Hendrik schollaart:"Als Zorgconsultant ben ik een bruggenbouwer tussen de zorg en technologie!"

thumbnail kerstvideo verkerk website

VIDEO: Het jaar 2020, Together as one!

Onze collega’s hebben in 2020 met een mix van saamhorigheid, creativiteit en flexibiliteit laten zien waar we voor staan. Of het nu zakelijk is of op privégebied, dat stapje extra waar nodig. En dat heeft ons geïnspireerd...

ProfilePic

Cybersecurity? De privacy van bewoners en medewerkers moet gewaarborgd blijven!

Datagedreven zorg en beeldzorg, nieuwe middelen om de zorg efficiënter te laten werken,
met voordelen voor cliënten en zorgverleners. Mooie innovaties, maar werkt u ook veilig & vertrouwd?