Kopie van Nieuwsbericht Afstuderen augustus 2023 (392 x 299 px) (1232 x 400 px) (297 x 210 mm) (1232

Park Zuiderhout implementeert zorgverlening nieuwe stijl

Park Zuiderhout in Teteringen is onlangs overgestapt naar zorgtechnologie nieuwe stijl. Benieuwd naar hun verhaal en keuzes? 

Nieuwsbericht Afstuderen augustus 2023 (392 x 299 px)

Ilse studeerde af op design van onze zorg app

Ilse Zuijderwijk heeft als laatste traject voor haar HBO opleiding Mens & Techniek 20 weken binnen VSS meegelopen, onderzocht en ons nieuwe inzichten gegeven. Als onderdeel van haar afstudeertraject heeft zich vastgebeten in het design en gebruikersgemak van onze zorg app. Hoe heeft ze dit ervaren?

Kopie van Regiomanagers 1

Long read: Het appeltje van de WL Groep

In de juni-editie van het magazine ICT/Zorg werd de WilgaerdenLeekerweideGroep geïnterviewd over hun kijk op zorg en zorgtechnologie. Een interessante long read, onder andere hoe een appel hen nieuwe inzichten gaf! 

Regiomanagers 1

Het nieuwe werken: de impact van onze regioteams in jouw zorgorganisatie

Begin 2023 is de werkstructuur binnen Verkerk Service Systemen aangepast om nog beter bij onze klanten aan te sluiten door middel van regioteams. Ontmoet onze regiomanagers! 

 

Kopie van Kopie van Zonder titel (392 x 299 px)

Verkerk Service Systemen opent nieuw bedrijfspand met duurzaamheidslabel A++

We hebben ons nieuwe kantoorpand feestelijk geopend! Met de intreding in ons nieuwe thuishonk worden onze 90 collega's gehuisvest in een duurzaam bedrijfspand.

Het Andere Wonen Unitashof 1 (392 x 299 px)

Een jaar werken met zorgtechnologie: Hoe gaat het met Het Andere Wonen Unitashof?

Het Andere Wonen Unitashof heeft in april 2022 de deuren geopend. Bob de Beer vertelt wat een jaar werken met zorgtechnologie voor de bewoners en hem zelf hebben betekend!  

Serviceportaal maart 2023 Linkedin (1232 x 400 px) (392 x 299 px)

Compleet overzicht via het VSS Serviceportaal

Werkt jouw zorgorganisatie met ons Serviceportaal? Een compleet overzicht realtime beschikbaar, dat is wat iedereen wil toch?

Kopie van Zonder titel (392 x 299 px)-1

De Swinhovegroep zet de deuren open met leefcirkels!

"Alleen het idee al dat het leven van onze cliënten niet langer stopt bij de deur van de afdeling, maar dat het voor hen mogelijk wordt heerlijk door het pand te wandelen en de brasserie en de tuin te bezoeken". 

nico-pand-vss.392x299x1

Duurzaam kantoorpand vanuit ons eigen Green Ambassadors Netwerk

"Als je echt circulair wil gaan werken, dan is het goed om duurzame ideeën van medewerkers serieus te nemen". Hoe we dit gedaan hebben? Collega Nico Bloem vertelt er alles over!