thumbnail website tegelen-1

Het Andere Wonen Tegelen creëert een thuis voor de bewoners

We zijn trots op onze samenwerking met Het Andere Wonen in Tegelen. Gelegen in het hart van de gemeenschap, biedt dit kleinschalige wooninitiatief een warm en vertrouwd thuis voor ouderen met een zorgindicatie. Ontdek hoe deze zorginstelling onder leiding van Shardella niet alleen zorg verleent, maar ook een levendige en ondersteunende omgeving creëert waar bewoners zich echt thuis voelen.

thumbnail website curamare

Short doc: zorg door de ogen van... CuraMare

In ons concept "Short doc: zorg door de ogen van..." laten we diverse zorgorganisaties aan het woord over hun visie op zorg, toekomstperspectief en de inzet van zorgtechnologie. 


thumbnail website kepler

Kepler Vision Technologies en Verkerk Service Systemen sluiten partnership

Kepler Vision Technologies (Kepler) en Verkerk Service Systemen (VSS) kondigen met trots hun samenwerking aan, gericht op het ontwikkelen van geavanceerde beeldzorgoplossingen voor de Nederlandse ouderenzorg.

MicrosoftTeams-image (18)

Product release februari

Zoals de noodoproep via de zorgsmartphone, bewegingsvrijheid voor bewoners buiten de muren van de zorginstelling én de multifunctionele uitbreiding van onze multisensor. Bekijk de nieuwste aanwinsten en upgrades van ons portfolio! 

Blog Joost Ridder thumbnail

BLOG: Ontdek de voordelen van het VSS Serviceportaal

Bij VSS hebben we constant als doel om de klanttevredenheid te maximaliseren en de interactie met onze zorgtechnologie naadloos te laten verlopen. Een belangrijk hulpmiddel dat we hiervoor inzetten, is ons VSS Serviceportaal.

_Blog Stephan Jongbloed Oog voor de samenleving

BLOG: Al 100 jaar oog voor de samenleving!

We geloven bij Verkerk sterk in het idee dat bedrijven niet alleen verantwoordelijk zijn voor hun eigen welzijn, maar ook voor de gezondheid en het welzijn van de samenleving als geheel. Hoe doen we dat dan? Collega Stephan Jongbloed neemt je mee in onze bedrijfscultuur! 

Blog Ivo de Koning 2024 Klein 2-1

2024? Het jaar van transformatie en vooruitgang. Verandering is in aantocht!

Wat gaat 2024 jouw zorgorganisatie brengen? Dit jaar staat in het teken van transformatie en vooruitgang. Manager Ivo de Koning neemt je mee aan de hand van 15 punten! 

Serviceflat de Ijssel 2 (392 x 299 px)

Serviceflat De Ijssel: Veiligheid en zorg op maat voor zelfstandig wonen

Als drijvende kracht achter de zorgtechnologie bij Stichting Serviceflat De Ijssel in Zutphen, zijn we trots op onze rol als leverancier, implementatiepartner en ketenregisseur. Onze collega's Chris en Helmich aan het woord! 

Serviceportaal maart 2023 Linkedin (1232 x 400 px) (392 x 299 px)

Compleet overzicht via het VSS Serviceportaal

Werkt jouw zorgorganisatie met ons Serviceportaal? Een compleet overzicht realtime beschikbaar, dat is wat iedereen wil toch?