banner-website-curamare
banner-website-curamare-1

In ons concept "Short doc: zorg door de ogen van..." laten we diverse zorgorganisaties aan het woord over hun visie op zorg, toekomstperspectief en de inzet van zorgtechnologie. In onze tweede "mini-documentaire" vertellen Cornelia Mastenbroek en Lisa van Gelder - van der Staaij van Gelder van zorgorganisatie CuraMare en collega zorgconsultant Amber Bunt hun visie op het gebied van vrijheid voor bewoners door leefcirkels op basis van de Wzd.

Implementatie? Driedaagse pilot met alle deuren open? Training van medewerkers? Alles komt aan bod en een must see voor de zorgprofessional voor nieuwe inzichten. Vergeet ook de tips van Cornelia en Lisa niet voor andere zorgorganisaties die leefcirkels willen implementeren, altijd mooi meegenomen. Ga er maar eens goed voor zitten!

Waarom deze short doc sessies? Met 40 jaar ervaring begeleiden wij zorgorganisaties in de transitie van de veranderende gezondheidszorg. Zorgtechnologie speelt binnen dit proces een steeds belangrijkere rol. Goed luisteren naar onze gebruikers en samen tot de gewenste oplossingen en inzet komen is dan ook essentieel. Tijdens zo’n proces raken we vaak geïnspireerd door de drive van zorgorganisaties en de passie van hun zorgverleners. Zelfs zozeer dat we hun verhalen graag delen ter inspiratie. Want alleen samen bouwen we aan de gezondheidszorg van de toekomst!  

Terug naar Nieuws