franciscushof

Opdrachtgever

Avoord

Opdracht

Basis op orde, lat omhoog!

Uitwerking

Franciscushof is geschikt voor ouderen met een intensieve zorgvraag die op zoek zijn naar ruimte voor zichzelf maar ook willen samen leven met anderen.

“Basis op orde, lat om hoog”

De titel van het innovatieplan van Avoord en Verkerk Service Systemen om zes woonzorglocaties en het hospice naar een hoger niveau te tillen. Vanuit één platform worden de zeven locaties aangestuurd, de basis is gelijk getrokken qua ICT en telefonie infrastructuur, smartphones, zorgalarmering in kamers en woningen, persoonlijke alarmering, Verkerk zorgapplicatie en ActiveDirectory. Alles werkend op één platform geeft de organisatie de mogelijkheid om een goed inzicht te krijgen in de werkwijze van de locaties middels het business intelligence platform. Na het op orde hebben van de basis, kan er gewerkt worden aan “de lat omhoog’. Per locatie wordt nu gezamenlijk gekeken welke zorgtechnologie een waardevolle toevoeging is voor de cliënt voor het behoud van eigen regie.

Zo is de locatie Franciscushof uitgerust met een geavanceerd dwaaldetectiesysteem en zal hier later een leefcirkel plan aan worden toegevoegd. De leefcirkels kunnen worden ingezet  bij cliënten welke hierbij ook daadwerkelijk gebaat zijn.

Hoe verloopt zo'n proces? Bekijk de video! 

Terug naar Langdurige zorg