hospice-marianahof

Opdrachtgever

Avoord

Opdracht

Basis op orde, lat omhoog

Uitwerking

Hospice Marianahof van Avoord geeft een gastvrij onthaal aan mensen die in hun laatste levensfase verkeren en biedt veiligheid, geborgenheid en privacy en is gelegen in een parkachtige omgeving aan de San Francescolaan in Etten-Leur. 

“Basis op orde, lat omhoog”
De titel van het innovatieplan van Avoord en Verkerk Service Systemen om zes woonzorglocaties en het hospice naar een hoger niveau te tillen. Vanuit één platform worden de zeven locaties aangestuurd, de basis is gelijk getrokken qua ICT en telefonie infrastructuur, smartphones, zorgalarmering in kamers en woningen, persoonlijke alarmering, Verkerk zorgapplicatie en ActiveDirectory. Alles werkend op één platform geeft de organisatie de mogelijkheid om een goed inzicht te krijgen in de werkwijze van de locaties middels het business intelligence platform.

Na het op orde hebben van de basis, kan er gewerkt worden aan “de lat omhoog’. Per locatie wordt nu gezamenlijk gekeken welke zorgtechnologie een waardevolle toevoeging is voor de cliënt voor het behoud van eigen regie.

Hoe verloopt zo'n proces? Bekijk de video! 

Terug naar Specialistische zorg