opening-vss-pand-1-1232-x-400-px-

Confetti in de ventilatie: we hebben ons nieuwe kantoorpand feestelijk geopend! Met de intreding in het nieuwe bedrijfspand worden onze 90 collega's gehuisvest in een duurzaam bedrijfspand.

Kantoor Verkerk Service Systemen

Business unit manager Ivo de Koning: “Een duurzaam en modern bedrijfspand waar samenwerken, ontmoeten en innovatie centraal staan. Anderhalf jaar na de brand die ons kantoorpand 'onwerkbaar' had gemaakt hebben we op gepaste wijze ons nieuwe thuishonk in Zwijndrecht geopend. Met een moderne look and feel die bij onze ambities past zijn we klaar voor de toekomst.”

Kantoor Verkerk Service Systemen

Kantoor Verkerk Service Systemen
Energielabel A++
Door verschillende duurzame oplossingen is het kantoor gewaardeerd met energielabel A++. Heidi Liddle, facilitair- en office manager bij Verkerk: “Onze doelstelling was energieneutraal. De focus lag op het gebied van verlichting, klimaat, eigen energie opwekken en automatisering. Alle werkzaamheden op dit gebied en de installaties zijn uitgevoerd door eigen afdelingen binnen Verkerk die zich bezighouden met het verduurzamen van gebouwen. Leuk om te zien dat alle betrokken collega’s dit stiekem ook als eigen prestige project zien. En voor de verandering hoefde ze niet heel het land door te rijden maar was het werkveld wel heel dichtbij.”

Kantoor Verkerk Service Systemen

 
Wil jij ook meewerken aan slimme technologische oplossingen in de zorg vanuit dit fantastische pand of vanuit onze vestiging in Almelo? We zoeken nieuwe collega’s! 

Terug naar Nieuws