start-nieuwbouw-kantoor-verkerk-service-systemen-2

Dinsdag 12 maart was de officiële start voor de nieuwbouw van het kantoor van Verkerk Service Systemen, gevestigd aan de Molenvliet in Zwijndrecht. Een jaar geleden werd de huisvesting van de leverancier van zorgtechnologie getroffen door een brand. De eerste steen werd symbolisch gelegd door mede-oprichter Rob den Engelsen.

Business unit manager Ivo de Koning: “Precies een jaar geleden stonden we er heel anders bij dan vandaag. In mineur en met verdriet vanwege de brand in ons bedrijfspand die het gedeelte waar Verkerk Service Systemen huisvest 'onwerkbaar' had gemaakt. Wat zijn we trots op alle collega's die de afgelopen periode met de mouwen opgestroopt de dagelijkse gang van zaken op niveau hielden. En sterker nog: met veel enthousiasme verder werkten aan onze mooie, toekomstige oplossingen voor de gezondheidszorg.”

 Start nieuwbouw Verkerk Service Systemen
Van links naar rechts: Ivo de Koning, Heidi Liddle, Gerard Huizing (allen Verkerk), Stefan Hoogvliet (Hoogvliet Aannemingsbedrijf) en Kees van Gameren (JTD Projects). 

Energielabel A++
Ivo de Koning vervolgt: “Niet minder trots zijn we vandaag. Een nieuw tijdperk is aangebroken met de officiële start van de nieuwbouw van ons kantoor. We maken meerdere sprongen vooruit op het gebied van werkcomfort en werkgeluk. En door verschillende duurzame oplossingen wordt ons kantoor ook nog eens energielabel A++. Mooi om te vermelden dat Hoogvliet Aannemingsbedrijf, onze buurman aan de Molenvliet, nauw betrokken is bij de realisatie. We werken in deze graag met lokale partijen uiteraard.”  

Binnen Verkerk Service Systemen was er maar één collega die de allereerste steen kon leggen: als mede-oprichter in 1984 was Rob den Engelsen diegene die het feestelijke startsein gaf als volleerd metselaar. 

Start nieuwbouw kantoor Verkerk Service Systemen

Op naar een voorspoedige bouwperiode! 

Terug naar Nieuws