regiomanagers-1-1232-x-400-px-

Begin 2023 is de werkstructuur binnen Verkerk Service Systemen aangepast om nog beter bij onze klanten aan te sluiten. Eerder werd al gewerkt met klantenteams, bestaande uit een account- en contractmanager. Deze opzet is uitgebreid met onder andere een projectmanager, zorgconsultant, contractbeheerder, werkvoorbereider en technici die specifiek aan een regio binnen Nederland zijn gekoppeld. Kortom: een regioteam! 

Met deze nieuwe structuur begeleiden wij zorgorganisaties nóg beter in hun transitie van de veranderende gezondheidszorg. Na enkele maanden kunnen we concluderen dat de positieve impact voor onze klanten en collega's groot is. Onze regioteams onder leiding van regiomanagers Jeroen Kooiman, Ivo Bouman en Martijn Zijlstra staan voor je klaar. Een korte introductie:

Jeroen Kooiman
Jeroen Kooiman is verantwoordelijk voor de regio Midden/Zuid. Met zijn jarenlange ervaring vanuit service en contracten binnen VSS en een sterke focus op het vinden van de beste oplossingen voor onze gebruikers is hij een echte Verkerker. Tevens is hij breed verantwoordelijk voor contractmanagement. 

Ivo Bouman 
Een technische vraag? Grote kans dat collega Ivo Bouman het je haarfijn uitlegt. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement is hij één van de kennishouders binnen VSS. Als enthousiast regiomanager Noord-Oost ontzorgt hij samen met zijn team vanuit Almelo een groot deel van Nederland. Hij is daarnaast breed verantwoordelijk voor projectmanagement. 

 

Martijn Zijlstra
Als nieuwste collega binnen VSS verwelkomen wij Martijn Zijlstra als regiomanager West. Als bekend gezicht in de wereld van zorgtechnologie en passie voor accountmanagement is hij een welkome toevoeging aan regioteam West. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van Sales is hij daarnaast breed verantwoordelijk voor accountmanagement. 

Terug naar Nieuws