De gezondheidszorg staat niet stil en maakt in het digitale tijdperk waarin we leven grote sprongen op het gebied van (digitale) innovatie. Want hoe kunnen we efficiënter en goedkoper met zorg omgaan? Vraagstukken waar Verkerk Service Systemen graag over meedenkt.

Verkerk Zorgapplicatie
Met deze gedachte is de dynamische smartphone Verkerk Zorgapplicatie op basis van Android ontwikkeld die het zorgpersoneel niet plaatsgebonden maakt, een ideale situatie voor een zorgorganisatie en welkome toevoeging op de (bestaande) VSS verpleegroepsystemen in de markt. Door middel van de Verkerk Zorgapp. is het mogelijk om op afstand zorgoproepen te monitoren, aan te nemen en af te handelen al dan niet middels communicatie. Door middel van koppeling aan een VSS verpleegroepsysteem kan de zorginstelling direct beschikken over diverse slimme integraties zoals cameraobservatie per afdeling en/of kamer.

Camerabeelden
Door het gebruik van een smartphone met de Verkerk Zorgapp. is het voor elke verzorgende/verpleegkundige bijvoorbeeld mogelijk om direct camerabeelden te bekijken van een situatie in het gebouw of woning en up to date informatie over binnengekomen oproepen in het alarmoverzicht te raadplegen. Een oproep van een cliënt kan via camerabeelden en/of spreekverbinding beoordeeld en beantwoord worden zodat de verzorging van afstand beter kan inschatten of er eventuele hulp nodig is. Een significante verbetering voor het verplegend personeel om geen onnodige looprondes te maken. Vanzelfsprekend zijn er diverse privacyscenario's in te stellen hoe om te gaan met de beelden van bewoners. 

Domotica
Daarnaast is domotica (woningautomatisering) geïntegreerd. Vanaf afstand kan namelijk met de Verkerk Zorgapplicatie de zonwering in elke woning worden bediend. Tevens kan in geval van nood of als de situatie hierom vraagt met de Verkerk Zorgapp. ook de deur van de hulpvragende cliënt worden geopend. Om de veiligheid van de cliënten en medewerkers zoveel mogelijk te garanderen worden ook eventuele brandmeldingen inclusief plek van de detectie op de smartphone getoond. Omdat de Verkerk Zorgapplicatie modulair is opgebouwd, is het systeem voorbereid op toekomstige wensen. Hierbij kan gedacht worden aan woonhuisautomatisering, E-healthtoepassingen en leefpatroonherkenning.

De Verkerk Zorgapplicatie is een belangrijke toevoeging voor een zorgorganisatie om te komen tot een efficiëntere zorgverlening!

Meer informatie of een live demonstratie op uw locatie? Neem nu contact met de afdeling Sales van Verkerk Service Systemen: 078-610 78 56 of stuur een e-mail naar: aanvraag@verkerk.com