Als gecertificeerde ICT installateur geeft Verkerk Service Systemen advies en kan een totaaloplossing op het gebied van ICT-infrastructuren ontwerpen, installeren en onderhouden binnen de werkgebieden van bekabeling/infrastructuur en netwerken.

Bekabelde of draadloze ICT
De bekabeling of de verbindingen tussen verschillende apparaten vormen de bekabelinginfrastructuur binnen een ICT omgeving. De netwerkinfrastructuur is de apparatuur en de besturingssoftware die samen met de bekabeling of draadloze verbindingen het communicatienetwerk vormt. Een netwerk kan gemaakt worden op basis van een bekabelde infrastructuur, maar ook draadloos, afhankelijk van de situatie en de benodigde netwerkapparatuur.

Veelzijdig en altijd op de hoogte
Verkerk Service Systemen is met een eigen Research & Development afdeling altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Door regelmatige interne en externe bijscholing is kennis van verschillende technologieën op alle niveaus gewaarborgd.

24/7 service
Onze eigen servicedienst is 24 uur per dag beschikbaar, waardoor bij eventuele storingen onze specialisten deze zo spoedig mogelijk kunnen verhelpen en de continuïteit van uw bedrijfsvoering dus gewaarborgd blijft.