Goede communicatie wordt steeds belangrijker. Er ontstaan meer mogelijkheden om met elkaar te communiceren en nieuwe, geavanceerde systemen worden continu ontwikkeld. Innovaties  zijn aan de orde van de dag. Niet alleen willen we altijd en overal bereikbaar zijn, we gaan er bovendien van uit dat onze communicatiesystemen altijd blijven werken en dat de kwaliteit hoogwaardig is.

Totaaloplossingen
Communicatie vormt een onmisbare schakel in onze dagelijkse bedrijfsvoering en sociale leven. Om communicatie tussen mensen, instellingen en diensten te optimaliseren levert Verkerk Service Systemen totaaloplossingen zoals telefoonsystemen, geluidsinstallaties en beeld-tot-beeld communicatie. 

We bieden communicatiesystemen die rekening houden met uw wensen. Daarnaast bieden we geïntegreerde oplossingen in communicatie en beveiliging die veelal binnen de gezondheidszorg, industrie en dienstverlening worden toegepast.

Expert in communicatie
Verkerk Service Systemen verzorgt het ontwerp, aanleg en onderhoud van deze communicatiesystemen wat automatisch hoogwaardige kwaliteit garandeert.

Op het gebied van communicatie zijn wij expert in:

  • Telefonie
  • Draadloze systemen
  • Geluidssystemen