De Verkerk Groep is een specialist als het om beveiliging gaat. Met onze integrale aanpak en kennis van de actuele voorschriften ontzorgen wij onze klanten. Als gebruiker of eigenaar van een locatie krijg je steeds meer verantwoordelijkheid op het gebied van beveiliging.

Eisen en complexiteit nemen toe. De Verkerk Groep biedt u een passende oplossing voor iedere situatie. Als erkend Branddetectiebedrijf, PVE opsteller en als BORG Beveiligingsbedrijf weten wij precies wat nodig is om een organisatie van het hoogste veiligheidsniveau te voorzien. 

Brandveiligheid
Veiligheid voor mens en dier, schadebeperking en bedrijfscontinuïteit zijn enkele begrippen waar de Verkerk Groep aan denkt bij branddetectie. Als erkend Branddetectiebedrijf zijn we officieel erkend voor het schrijven van een Programma Van Eisen (PVE) en het projecteren, installeren, in bedrijf stellen, certificeren en onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Wij werken volgens de geldende normen en voorschriften en hebben ervaren en speciaal opgeleide projecteringsdeskundigen in dienst die voor elke situatie een passende en veilig oplossing bieden.

Ook het verplichte jaarlijkse onderhoud is bij de Verkerk Groep in goede handen. Vanzelfsprekend leveren wij aan onze opdrachtgevers een uitgebreide rapportage.

Camerabeveiliging
Naast branddetectie en ontruiming zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van beveiligingssystemen zoals inbraaksignalering, cameratoezicht (CCTV) en toegangscontrole. De Verkerk Groep is met zijn integrale aanpak de ideale partner om de aanleg van deze systemen bij u te verzorgen. Zo heeft u als gebruiker altijd een betrouwbaar systeem op maat van de hoogste kwaliteit.

De Verkerk Groep is de ideale partner op het gebied van:

  • Brandveiligheid
  • Ontruiming
  • Inbraaksignalering
  • Toegangscontrole