Naar aanleiding van de eisen die de gezondheidszorg tegenwoordig stelt aan apparatuur binnen de eigen organisatie, zoals hygiëne, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, heeft Verkerk Service Systemen een moderne knoppenlijn ontwikkeld die voldoet aan deze voorwaarden.

De Oproep Units zijn in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Voor u en uw organisatie heeft dit als voordeel dat wij de ervaringen van onze klanten als uitgangspunt hebben genomen om tot een hoogwaardig resultaat te komen. Deze Oproep Units zijn uitstekend toepasbaar voor zorginstellingen en ziekenhuizen.

Voordelen
Elke Oproep Unit is voorzien van een folietoetsenbord waardoor deze makkelijk met schoonmaakmiddel te reinigen is. Dit betekent een betere hygiëne voor zowel de woon- als werkomgeving. Daarnaast is het gehele assortiment gebaseerd op standaard schakelmateriaal van diverse fabrikanten. De Oproep Units kunnen dus makkelijk worden afgestemd op het bestaande elektrotechnisch schakelmateriaal in een gebouw of instelling. Verder zijn de Oproep Units uitwisselbaar met (SAN) oproepknoppen binnen onze bestaande oproepsystemen.

Aan de specifieke behoefte per cliënt is ook gedacht; de Oproep Unit kan worden voorzien van een contactdoos voor externe apparatuur zoals een bewegingsmelder of medisch alarm.

Standaard functionaliteiten VSS Oproep Unit

- Toepasbaar op standaard schakelmateriaal
- Uitwisselbaar met (SAN) oproepknoppen van bestaande oproepsystemen
- Leverbaar als OEM-product voor andere fabrikaten
- Domoticatoepassingen door middel van contactdoos (o.a. bewegingsmelder/medisch alarm)

Afhankelijk van het type Oproep Unit zijn de verschillende opties onder te verdelen in kleuren:

- Rood (oproep cliënt naar verpleging)
- Groen (afstel/aanwezig)
- Geel (assistentie voor verpleging)
- Blauw (calamiteiten/reanimatieteam)