Energievoorziening is een actueel onderwerp en staat vaak volop ter discussie. Niet alleen gaan steeds meer mensen zich verdiepen in het duurzaam opwekken van energie, er bieden zich ook meer en meer mogelijkheden van energiewinning aan. Maar is iedereen er zich wel volledig van bewust hoeveel wind- of zonne-energie kost?

Bij de Verkerk Service Systemen investeren we veel in onze kennis op het gebied van kleine energiecentrales,  in de vorm van zonnepanelen of een windmolen en van apparatuur tot wandcontactdoos. We zijn daarom goed op de hoogte van de kosten die energievoorziening met zich meebrengt.  Uiteraard zijn we niet alleen gespecialiseerd in alternatieve energie. De Verkerk Groep verzorgt ook een alternatieve bron in geval van nood.

U kunt hierbij denken aan aggregaten voor brandpompen, noodverlichting, energiebesparingsprogramma’s en warmtekrachtcentrales.

Op deze manier levert Verkerk Service Systemen het gehele gamma aan energievoorziening. We zetten ons graag samen met de klant in om energie te besparen. We hopen hiermee een klein begin te maken; immers, wat je niet gebruikt is als eerste verdiend. Alles wat we niet verspillen, besparen we.

Verkerk Service Systemen is uw helpende hand op het gebied van:

  • Windenergie
  • Zonne-energie
  • Energiedistributie
  • Monitoring