stadshuus-1
vss-lifeconnection-tablet

Opdrachtgever

Woongoed GO

Opdracht

Opzet en realisatie alarmeringopvolging 't Stadshuus efficiënter door middel van applicaties via een tablet

Status

Opgeleverd

In het schitterende Zuid-Hollandse dorpje Stad aan 't Haringvliet is een drielaags woonzorgcomplex met 11 appartementen verrezen. Elk appartement in ’t Stadshuus is voorzien van twee slaapkamers, een woonkamer, badkamer en keuken met terras, balkon of loggia met vrij uitzicht over het machtige polderlandschap. Achter het complex is voor elk appartement een eigen berging met fiets- of scootmobieloplaadpunt. Een stevig plan, waarbij binnen het complex een huisartsenpraktijk, fysiotherapieruimte, zorgsteunpunt en een atrium met een ontmoetingsruimte zijn gevestigd. Voor dit bijzondere complex is gekozen voor het 'langer thuis wonen' concept van VSS LIFEconnection.

Tablets
In opdracht van Woongoed Go zullen middels tablets diverse domoticavoorzieningen het leven van de bewoners een stuk aangenamer maken. Zo is de centrale videodeurintercom (entree van het complex) aan de tablet gekoppeld en kan door middel van een real life beeldverbinding gemakkelijk worden bekeken wie er voor de deur staat. Tevens is beeldbellen met familie, kleinkinderen en vrienden geïntegreerd en kan de zonwering digitaal bediend worden.

 
Zelfstandig blijven wonen
Voordeel van het VSS LIFEconnection platform is de modulaire opbouw waardoor de veranderende behoeften van een gebruiker gemakkelijk vervuld kunnen worden. Voor Woongoed Go is dit de toekomst van zelfstandig blijven wonen en zij verwachten er veel van als het gaat om regievoering over de zorgverlening en het eigen leven.

Terug naar Langer thuis

Gerelateerde projecten