webshop-verkerk-service-systemen-1
webshop-verkerk-service-systemen-3
webshop-verkerk-service-systemen-2

Het bestelproces van alarmzenders, oproepknoppen en andere toebehoren van een Verkerk Service Systeem hebben wij geoptimaliseerd en efficiënter gemaakt voor onze gebruikers. Met trots presenteren wij onze webshop!

Veelzijdig en eenvoudig
Door middel van onze webshop is het bestelgemak en overzicht voor onze gebruikers aanzienlijk gestegen. Alle producten zijn ordelijk gerangschikt met vermelding van de meest actuele prijsstelling en een duidelijke productomschrijving. Daarnaast is de bestelhistorie zichtbaar, waardoor op eenvoudige wijze een herhaalbestelling gedaan kan worden. Door middel van onze webshop brengen wij gebruikers tevens op de hoogte van alle lopende acties, waarmee interessante besparingen gerealiseerd kunnen worden.

Na een testperiode waar enkele VSS gebruikers aan hebben deelgenomen zijn er een aantal kleine aanpassingen uitgevoerd om het bestelproces binnen de webshop zo optimaal mogelijk te maken. Vanaf heden is de online bestelmodule voor al onze klanten te gebruiken!

Overgangsperiode 
Vanaf 1 november 2017 tot en met maart 2018 zal een overgangsfase worden ingezet waarbij deze periode gebruikt wordt om organisaties het nieuwe en vereenvoudigde bestelproces te laten implementeren.

5% korting voor de snelle beslissers!
Doet u mee met onze aantrekkelijke introductie-actie? De organisaties die in de maanden november of december overstappen naar het bestellen via de webshop ontvangen een éénmalige korting* van 5% op hun eerste bestelling!

Meld u nu aan
U kunt zich registeren voor de webshop via: https://shop.verkerkservicesystemen.nl

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Onze collega Stephanie den Dulk helpt u graag via leveranties@verkerk.com. U wordt zo snel mogelijk persoonlijk geïnformeerd over de verdere stappen en de mogelijkheden!

*De eerste bestelling dient in november of december 2017 geplaatst te worden

Terug naar Nieuws