kopie-van-naamloos-ontwerp-1232-x-400-px-1-

Verkerk Service Systemen gaat de activiteiten op het gebied van zorgtechnologie voor de Nederlandse gezondheidszorg uitbreiden en opent per 1 juni 2022 een nieuwe vestiging in Almelo. Met de opening van een nieuw kantoor in Almelo heeft Verkerk Service Systemen, naast de hoofdlocatie in Zwijndrecht, twee vestigingen in Nederland. Hiermee wordt de landelijke dekking voor zorgorganisaties verder verstevigd. 

De beste zorg als doelstelling
Business Unit Manager Ivo de Koning: “Verkerk Service Systemen heeft voor de komende jaren ambitieuze doelen gesteld die passen bij onze visie. Hierbij willen wij zorgorganisaties zo goed mogelijk begeleiden in de transitie van de veranderende gezondheidszorg. Zorgtechnologie speelt binnen dit proces een steeds belangrijkere rol. Het is dan ook onze missie om de technologie aan te laten sluiten bij de vraag van de gebruiker en hiermee maximaal te ondersteunen. Uiteindelijk werken we allemaal voor hetzelfde einddoel: persoonlijke aandacht en passende zorg voor bewoners en het verhogen van werkgeluk bij zorgmedewerkers.”

Actiever betrokken in verbetering van zorgprocessen
“Duidelijk zichtbaar is dat onze rol binnen de zorg de afgelopen jaren aanzienlijk is verbreed en geïntensiveerd. Naast onze kennis en ervaring op technisch vlak, nemen wij steeds vaker de rol van functioneel adviseur op ons. Een juiste inventarisatiefase is namelijk cruciaal. Hier kijken we met name waar de knelpunten liggen en de kansen tot verbetering. Alle uitkomsten hiervan in combinatie met onze 40 jaar ervaring als betrouwbare partner in de gezondheidszorg vatten we samen in een functioneel stappenplan die daadwerkelijk bijdraagt aan efficiënte zorgverlening. We zijn dus actiever betrokken in de verbetering van zorgprocessen en het realiseren van doelstellingen van zorgorganisaties,” vat Ivo de Koning samen.  

 

 

Landelijke dekking verstevigen
“Om die reden willen wij nog dichter bij onze klanten zitten. Zo begrijpen we wat er speelt, wat hun uitdagingen zijn en hoe wij hierin kunnen ondersteunen. De regio’s Noord- en Oost Nederland zijn voor ons een belangrijke omgeving met veel zorgorganisaties die we graag bijstaan om hun doelen te bereiken. Een tweede locatie van Verkerk Service Systemen, en daarmee betere spreiding over Nederland, past hier dus uitstekend bij.”

Groeiende organisatie
De locatie in Almelo is vanaf 1 juni volledig operationeel met een enthousiast en ervaren projectteam woonachtig in de regio. “Maar we kijken nu al verder en gaan op korte termijn op zoek naar nieuwe collega’s. En met diverse onderwijsinstellingen in de regio bieden we ook studenten en starters mooie mogelijkheden. Kortom; een mooie basis om verdere groei te realiseren!” concludeert Ivo de Koning.

Welkom in Almelo
Trek in een goede kop koffie en bijpraten over de toekomst van zorgtechnologie? Wij verwelkomen onze relaties vanaf 1 juni ook in Overijssel. De locatie Almelo van Verkerk Service Systemen is gevestigd aan de Twentepoort Oost 55 in Almelo.

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Nieuws