verkerk-service-systemen-brand-2-1

Zaterdagavond 3 juli is onze business unit Verkerk Service Systemen opgeschrikt door een brand. Gelukkig waren er geen collega's aanwezig in het pand, waardoor het bij materiële schade is gebleven. 

Door de brand
 dient het deel, waar Verkerk Service Systemen (VSS) in het pand gehuisvest 
is, te worden verbouwd. De komende periode zijn de VSS-medewerkers tijdelijk gehuisvest in en rondom het Verkerk-gebouw om onze bedrijfsvoering en service optimaal te houden. VSS is één van de business units binnen VINCI Energies en we krijgen alle steun om onze dienstverlening te waarborgen. 
 
Onze prioriteit 
Onze 24/7 Servicedesk is steeds bereikbaar geweest en binnen 24 uur hebben we een compleet nieuwe werkplek ingericht voor deze groep hardwerkende collega’s. Voor storingen en/of nood zijn wij altijd 100% operationeel geweest en blijven dat ook. Het primaire proces van onze klanten blijft voor ons altijd op nummer één staan en zijn er direct maatregelen getroffen om deze doelstelling te kunnen borgen.

Zekerheid van VSS-kwaliteit 
Uiteraard is veiligheid en kwaliteit een grote prioriteit. Alhoewel ons logistiek centrum niet is getroffen door de brand zijn alle materialen in ons magazijn door een professionele en onafhankelijke hulpdienst met de hand gecontroleerd en waar nodig professioneel gereinigd.

Bij elke vorm van twijfel is het betreffende product afgevoerd. Alle uit te leveren producten voldoen aan de kwaliteitseisen die Verkerk samen met een onafhankelijk expertisebedrijf heeft opgesteld en wordt continue gewaarborgd. 

Geplande projecten 
Ons doel is om de impact van geplande projecten en bijbehorende materiaalleveringen of bestellingen te minimaliseren. We streven ernaar dat we onze geplande projecten met geen of minimaal oponthoud voltooien.  

Onze bedrijfsvoering en service is gewaarborgd. Het primaire proces van onze klanten blijft voor ons altijd op nummer één staan en is veiligheid en kwaliteit een grote prioriteit.

Vragen?     
Mocht u vragen hebben stuur dan een bericht naar info@verkerk.com of neem contact op met uw vaste contactpersoon. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. 

Terug naar Nieuws