header-verkerk-service-systemen-en-topaz-

Vanuit hun motto 'het hele leven telt' is de doelstelling van Topaz om liefdevolle, persoonlijke en hoogwaardige zorg te bieden aan kwetsbare mensen met een complexe zorgvraag. De Zuid-Hollandse zorgorganisatie met 9 zorglocaties in de regio Leiden heeft met hun lange-termijn-visie duidelijke doelen gesteld. Met gelijkwaardige expertisepartners zijn zij de transitie begonnen van de veranderende gezondheidszorg.

Maximale aandacht en zorg
Op welke manier krijgen bewoners maximale aandacht en persoonlijk zorg? En hoe kunnen zorgmedewerkers de beste zorg leveren en werkgeluk vinden in een werkomgeving van arbeidskrapte? Naast andere factoren speelt zorgtechnologie binnen dit proces een steeds belangrijkere rol om deze vragen met succes te beantwoorden.

Topaz kiest VSS als expertisepartner
In die hoedanigheid heeft Topaz Verkerk Service Systemen uitgekozen als trotse leverancier en implementatiepartner van zorgtechnologie voor al hun 9 locaties. Tevens is er een gezamenlijk innovatiepact overeengekomen voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van automatisering van werkprocessen.

Van idee tot succesvolle implementatie met zorgconsultancy
Stapsgewijs en per locatie gaan onze zorgconsultants inventariseren en analyseren waar de knelpunten liggen en de kansen tot verbetering. De zorgmedewerkers spelen hier een belangrijke rol en worden nauw betrokken. Vraagstukken als: wat zijn nu eigenlijk de echte ‘hot topics’ van de organisatie? Met welke expertise zijn zij het meest gebaat? Wat is er nodig aan zorgtechnologie die ook daadwerkelijk iets toevoegt? Wij nemen Topaz mee aan de hand van workshops, bijeenkomsten en praktijkvoorbeelden. Zo komen we gezamenlijk tot toekomstbestendige zorgtechnologie die volgend en passend is op hun visie op zorg.

Thematisch en methodisch implementeren
Als de keuze van zorgtechnologie is gemaakt passen we de oplossingen per thema methodisch toe. Het implementeren van nieuwe zorgtechnologie zorgt voor grote verandering bij zorgmedewerkers. Terwijl de gebruikers het succes bepalen van de implementatie en acceptatie. Hoe kunnen wij dit succes verhogen voor Topaz? Door gefaseerde implementatie, gerichte training en adoptie. Ook het tempo van elke implementatie wordt bepaald door behoefte, acceptatie en opgedane kennis door de zorgmedewerkers.


Wij zijn trots op het partnership met Topaz en zien uit naar een vruchtbare samenwerking met als gezamenlijk doel: zorgen voor maximale persoonlijke aandacht en passende zorg voor bewoners en het verhogen van werkgeluk bij zorgmedewerkers!

Terug naar Nieuws