martin-wervenbos-2

Op kop af exact 35 jaar Verkerk waarvan bijna 20 jaar als business unit manager van Verkerk Service Systemen. Afgelopen 7 juli was voor Martin Wervenbos hét perfecte moment om in stijl aan zijn welverdiende pensioen te beginnen.

Belangrijke rol
Ivo de Koning is sinds 2017 zijn opvolger als business unit manager en weet als geen ander de rol en impact van Martin: “De goedlachse en bevlogen Martin heeft een belangrijke rol gespeeld waar we als organisatie momenteel staan. Met zijn onuitputtelijke energie, kennis van technologie en de gezondheidszorg kunnen we wel stellen dat hij in de loop van de jaren een belangrijke rol heeft gespeeld in de zorgtechnologische ontwikkelingen voor de Nederlandse markt."

Een gepast afscheid
Op gepaste wijze heeft Martin samen met zijn collega’s, relaties en gezin onlangs zijn pensioen gevierd op ons buitenterrein. Een mooie herinnering die past bij hem als persoon: gemoedelijk, vol verrassingen en met een enthousiaste lach.

Kennis en expertise
Ivo de Koning vervolgt: “We zijn met Verkerk Service Systemen bezig met een
transformatie binnen de gezondheidszorg en dit heeft geresulteerd in nieuwe diensten en concepten. Martin heeft met zijn kennis en expertise een onmisbare rol gespeeld hierin.

De laatste jaren van zijn carrière voelde Martin zich in de rol van klantadviseur als een vis in het water met al zijn diverse klantcontacten. We gunnen hem het allerbeste en hopen dat hij veel tijd mag doorbrengen met zijn mooie gezin en in zijn geliefde Frankrijk.”


Via deze weg zeggen we nog één keer: Martin, bedankt voor alles!

Terug naar Nieuws