iman-peeman-verkerk-2-1

Onze software Architect Iman Peeman heeft een druk jaar achter de rug. De afdeling R&D heeft namelijk niet stilgestaan in 2018. Iman vertelt er alles over! 

"December is voor velen de maand van het terugkijken. Het jaar wat achterligt had ik niet willen missen. Met het R&D team hebben we een hoop positieve energie gekregen van de nieuwe ontwikkelingen. Samen met VSS-collega's, zusterbedrijven, klanten en derden hebben we grote stappen gezet om ons VSS-Systeem nog beter te maken.

App
Veel energie hebben we gestoken in onze app om de zorgprofessional te ondersteunen bij haar/zijn werk. Hierdoor kan deze nog meer aandacht geven aan de cliënt. Een betrouwbare, robuuste oplossing, volledig nieuw ontwikkeld, met de ervaring die we in de achterliggende decennia hebben opgebouwd. 


Zorgtechnologie

Leefcirkels
Vanuit onze klanten krijgen we veel response op onze leefcirkels. Dit omdat ze zich aan het voorbereiden zijn op de nieuwe wet zorg en dwang. De veiligheid (welzijn) van de cliënt staat hierbij nog meer centraal. Om organisaties te ondersteunen bij deze wijzigingen hebben we onze leefcirkels tegen het licht gehouden. Eén van de nieuwe mogelijkheden die we hebben toegepast is het automatisch openen van de eigen kamerdeur op basis van de pols- of halszender.

VSS Eagle
Verder mag de nieuwe rapportage tool, VSS Eagle, niet in dit overzicht ontbreken. Steeds meer organisaties willen instrumenten om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de zorg. Eén van de indicatoren die je daarvoor kan gebruiken is de informatie die het VSS systeem gedurende de dag verzameld. Deze gegevens worden in overzichtelijke dashboards gepresenteerd.

 

Multisensor
Als laatste wil ik de nog nauwere integratie van de multisensor noemen in ons VSS-systeem. Het beheren en configureren was voor onze gebruikers (bijna) specialistisch werk. Het flexibel inzetten van multisensoren nagenoeg onmogelijk. Daar hebben we wat aan gedaan. Wil je als eindgebruiker flexibel multisensoren inzetten in ruimtes? Het kan! Binnen 2 minuten (sorry de camera heeft een opstarttijd van 1,5 minuut ;)) heb je een camera uit je flexibele voorraad geconfigureerd voor een andere ruimte. Benieuwd hoe we dit hebben gedaan? Neem contact op met je account manager, of stuur een PB'tje.

En in het nieuwe jaar dan, hoor ik je denken na het lezen van dit stuk. Heb je na zoveel ontwikkelgeweld nog ideeën en verrassingen voor het nieuwe jaar?

Jazeker. We ontmoeten je graag op de Zorg en ICT beurs in maart 2019. Laat je verrassen!"

Terug naar Nieuws