Informatie
De op deze website getoonde informatie wordt door de Verkerk Groep met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De Verkerk Groep verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Linken naar de Verkerk Groep website
Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Verkerk Groep Homepage te doen en ons op de hoogte stellen.

Aansprakelijkheid
De Verkerk Groep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. De Verkerk Groep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van de Verkerk Groep opgenomen informatie. De Verkerk Groep is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Verkerk Groep website zouden voorkomen. De Verkerk Groep is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Verkerk Groep website zijn gelinked.

Databescherming
De Verkerk Groep respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe de Verkerk Groep gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens
De Verkerk Groep verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. De Verkerk Groep verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal de Verkerk Groep gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.