Iedere drie minuten vindt in Nederland een inbraak plaats. Niet alleen in woningen, maar ook in bedrijfspanden. Bijna 40% van de ondernemers krijgt met inbraak te maken. Reden genoeg om de risico’s zoveel als mogelijk te beperken. Hoe goed en doelmatig is uw bedrijfslocatie hierop voorbereid? De Verkerk Groep geeft als erkend BORG Beveiligingsbedijf advies en levert totaaloplossingen op het gebied van veiligheid zoals inbraaksignalering, camerabewaking, toegangscontrole en branddetectie.

Signalering van ongewenste gasten
Ongewenste activiteiten in uw bedrijfspand of op uw terrein? Dit dient uiteraard zo snel mogelijk gedetecteerd te worden! Onze systemen herkennen ongewenst bezoek, schakelen het alarm in met bijvoorbeeld een akoestisch signaal en stellen direct de gebruiker en/of externe alarmdienst op de hoogte om in actie te komen.

Enkele feiten en cijfers op een rij:

  • 70% van de Nederlanders denkt ten onrechte dat hun pand voldoende beveiligd is
  • Een insluiper wordt niet graag gezien door camera’s
  • Een insluiper neemt niet langer dan 3 minuten de moeite om een pand of object binnen te dringen

Observeren
Camera-observatie wordt steeds vaker toegepast voor controle en beveiliging van bedrijfspanden en terreinen. Indien gewenst zijn beelden via een app of cloud oplossing altijd en overal via een smartphone, tablet of computer beschikbaar.

Toegang controleerbaar
Fysieke bewaking bij een entree is een dure oplossing. Met het toepassen van elektronische toegangscontrole kan het principe ‘wie, waar, wanneer naar binnen mag’ gemakkelijk controleerbaar worden gemaakt. Dit niet alleen voor personen, maar ook van bijvoorbeeld voertuigen. Hiermee krijgt een beheerder controle over alle gewenste objecten. Hierdoor is het beheer van mechanische sleutels en sluitplannen verleden tijd!

Security Management
Systeem Met behulp van een Security Management Systeem wordt het beheer van camera-observatie, inbraaksignalering, branddetectie en toegangscontrole samengevoegd in een geïntegreerd systeem. Op deze wijze krijgt de gebruiker gemakkelijk beheer over de gewenste systemen en objecten.