safety-andsecurity-beveiliging-verkerk-groep

Flexibele beveiliging voor optimale veiligheid

Iedere drie minuten vindt in Nederland een inbraak plaats. Niet alleen in woningen, maar ook in bedrijfspanden. Bijna 40% van de ondernemers krijgt met inbraak te maken. Hoe goed en doelmatig is uw bedrijfslocatie hierop voorbereid?

Plaatje langer thuis wonen

Veilig en comfortabel thuis wonen

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, dat wil iedereen natuurlijk het liefst. Veiligheid is hierbij wel een voorwaarde, blijvend comfort een grote wens. De juiste zorg in combinatie met de slimste technologische innovaties bieden de oplossing!

Thumbnail Bewegingsvrijheid

Meer bewegingsvrijheid door leefcirkels

Het laatste wat u wilt is dat uw cliënten bewegingsvrijheid moeten inleveren ten gunste van ieders veiligheid. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, want er zijn er steeds meer geavanceerde toepassingen waarmee uw cliënten vrij en veilig kunnen bewegen!

shutterstock_388567084_klein-1

Gezonder dankzij sociaal contact

Hoe organiseert u dat voor uw cliënten als bijvoorbeeld familie ver weg woont of vrienden weinig tijd hebben voor een bezoek? Slimme technologische oplossingen kunnen helpen tegen sociale vereenzaming!

shutterstock_116229136

Op tijd signaleren en zorg op afstand

U wilt natuurlijk altijd de beste zorg bieden. Het is daarvoor van groot belang dat u altijd een vinger aan de pols kunt houden of u nu intra- of extramurale zorg levert. Kwaliteit voorop, efficiëntie als voorwaarde.