zorg-ict-stand-2020-1

De Zorg & ICT beurs in Utrecht is voor Verkerk Service Systemen een evenement van betekenis. Het is iedere editie weer waardevol om gepassioneerde zorgprofessionals te ontmoeten waarbij we allemaal één gezamenlijk doel nastreven: de kwaliteit en efficiëntie van de gezondheidszorg zo hoog mogelijk houden en verbeteren.

Het besluit om de komende Zorg & ICT beurs, die begin november plaatsvindt, aan ons voorbij te laten gaan is een weloverwogen keuze. Zeker als deelnemer van het eerste uur. Wij verwachten niet dezelfde beleving, service en mogelijkheden te kunnen bieden aan bezoekers waar we naar streven. Daarnaast is onze mening dat iedere bezoeker en onze eigen collega’s zich vrij en onbezorgd moeten kunnen voelen tijdens een evenement. 

 

 

Onze focus om op grootschalige evenementen aanwezig te zijn verleggen we naar 2022. Samen met onze collega’s van Axians hopen we in juni tijdens ZorgTotaal met alle bezoekers op een passende manier vernieuwende inzichten te delen.

Benieuwd naar al het nieuws waar we mee bezig zijn? Binnenkort zullen we dit uitgebreid toelichten via ons sociaal kanaal. Houd ons dus zeker in de gaten!

 

 

Terug naar Agenda