zorg-ict-stand-2020-1

Leefcirkels, dwaaldetectie, multisensoring, zorgoproep en afhandeling via onze eigen applicatie op een smartphone. Onze oplossingen op het gebied van zorgdomotica zijn tweeledig: vrijheid en veiligheid voor cliënten én meer efficiëntie voor de zorgmedewerker wat meer tijd voor echte zorg betekent. Kortom: Verkerk Service Systemen zorgt voor uw extra (digitale) ogen, oren en handen op de werkvloer! 

Wees welkom om onze oplossingen voor uw organisatie met eigen ogen te bekijken tijdens de beurs Zorg & ICT 2021. Laat u tussen 18 tot en met 20 mei 2021 in Utrecht helemaal door ons bijpraten!

VSS Eagle 
Inzicht in alle meldingen, gebeurtenissen en acties binnen het verpleegroepsysteem. VSS Eagle is het nieuwe rapportagesysteem van Verkerk Service Systemen en geeft inzicht geeft in alle gebruikersgegevens binnen de zorgdomotica van uw zorglocatie. De online rapportagetool maakt van verschillende visualisaties gebruik om de data via verschillende invalshoeken inzichtelijk te maken. Een analyse is dus snel gemaakt. Bijsturen op meer efficiëntie is natuurlijk het uiteindelijke doel. Laat u uitgebreid informeren tijdens Zorg & ICT!

Schrijf u nú gratis in voor Zorg & ICT 2021!

n.b.:

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus is besloten de beurs Zorg & ICT die op 27, 28 en 29 oktober 2020 zou plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht uit te stellen naar 18, 19 en 20 mei 2021. De bezorgdheid rond de huidige situatie groeide zowel bij exposanten, bezoekers als de organisatie. Vanuit zorginstellingen kwamen steeds meer bevestigingen binnen dat medewerkers geen niet-cruciale bijeenkomsten willen of mogen bijwonen. Daarbij is het risico te groot dat eventuele besmetting zal leiden tot uitval van zorgprofessionals en overbelasting van lokale zorgsystemen, juist op een moment dat ze hard nodig zijn. 

Wij staan volledig achter dit besluit en staan in 2021 vol enthousiasme klaar om u helemaal bij praten op het gebied van zorg op afstand, leefcirkels, data driven healthcare en veel meer!

Terug naar Agenda